Salam

Friday, November 20, 2009

Web Kena Block?

Assalamulaikum ...

Web Kegemaran Anda Kena Block Ke? .. Bawah nie saya ada beberapa program ... Klik program tu then surf macam biasa..

Saya sertakan 2 jenis format satu berbentuk zip dan lagi satu boleh terus execute... file nya kecil senang disimpan didalam Pendrive/Thumdrive...

Cuba ultrasurf versi baru u96 cuba dulu lepas tu tolong bagi feedback saya nak tahu perkembangan pada yang telah memakai u96 ni ...

Cara Kedua

Masuk web http://www.proxness.com/

Cara Ketiga

Surf ikut web http://www.bypassfirewallnow.com/

Cara Keempat

Klik ---> Hide My Ass

cara keempat ini ada arahan kat sana sila study sikit ...
tak susah anda hanya perlu ikut arahan sahaja...
cara keempat nie satu sahaja saya nak pesan...
tolong jangan buat perkara yg dikemarahi orang.


Salam

No comments:

Post a Comment

Berzanji Online